Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

MAAK EEN KEUZE

INJECTABLES ROTTERDAM

Als u graag vollere lippen wilt of zich al jaren stoort aan uw fronsrimpel zijn injectables wellicht dé oplossing voor u. Injectables is de Engelse vertaling en verzamelnaam voor middelen die met een naald worden geïnjecteerd zoals Botuline toxine en ‘fillers’. Met deze relatief eenvoudige ingreep kunt u grote resultaten bereiken. Een klein accent in uw gezicht kan er wellicht voor zorgen dat u veel meer zelfvertrouwen heeft. U bent immers zo mooi als u zich voelt.

Maak hieronder een keuze:

FILLERS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FILLERS
Met een ‘filler’ kunnen we uw lippen, wangen of jukbeenderen meer volume geven. Gebieden waar fillers verder kunnen worden toegepast zijn rond de ogen, de neus-lippenplooi, kaaklijn, traangootjes, kin, handen, neusbrug, de slapen, rokerslijntjes, voorhoofd en de wenkbrauwliften. Het is daarnaast zeer goed mogelijk om met een filler meer evenwicht, vorm en contour aan te brengen in uw gezicht. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan onze cosmetisch arts alle mogelijke behandelingen met fillers aan de hand van uw gezicht aan u uitleggen

Meer informatie →

BOTULINE TOXINE
Botulinetoxine is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. In uw gezicht spannen kleine spiertjes aan wanneer u bijvoorbeeld lacht of fronst. Door het aanspannen van deze spiertjes worden rimpels veroorzaakt. Door botulinetoxine te injecteren wordt de verbinding tussen de zenuw en de spier geblokkeerd, waardoor de spier minder kan aanspannen en rimpels verzachten of verdwijnen.

Meer informatie→

Sculptra
Deze behandeling is geschikt voor zowel uw gezicht als uw lichaam en biedt een natuurlijke contour en volume in de behandelde gebieden.

Meer informatie→

RSS long Lasting
De RRS® HA Long Lasting is een hoogwaardige gel die zorgt voor huidverjonging, lifting en een directe verfrissing, met langdurige resultaten op het gebied van huidverbetering.

Meer informatie→

RRS Eyes
De RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld als een effectieve oplossing voor de verzorging van de oogzone. Het is ontworpen om vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen, en om de oogcontouren te verbeteren

Meer informatie→

FRONSRIMPEL

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Radiesse
Radiesse® is een tijdelijke filler die niet alleen volume herstelt, maar ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert, de vezel die de huid stevigheid en elasticiteit geeft.

Meer informatie →

PROFHILO
Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat de huid verjongd en verstrakt. Naarmate u ouder wordt, wordt de huid slapper vanwege volumeverlies. De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling.

Meer informatie →

PDO DRAADLIFT
Heeft u last van een verslapte huid met bijvoorbeeld diepere rimpels of plaatselijke ‘deukjes’? Bijvoorbeeld bij de kaaklijn, de wangen en/of de hals? Dan is onze PDO Threadlift ofwel draadjeslift-techniek, een zeer effectieve methode om uw huid te verstrakken en een jeugdigere uitstraling te creëren.

Meer informatie →

Happy intim rebirth gel

De Happy Intim® Happy Peel is een geavanceerde medische behandeling die speciaal is ontwikkeld om donkere verkleuringen en slechte huidkwaliteit in intieme zones.

Meer informatie →

GEVESTIGD IN ROTTERDAM

Injectables Rotterdam? Kies Artz Medical!

Bij Artz Medical, dé cosmetische kliniek in Rotterdam, begrijpen we dat uw uiterlijke verschijning net zo belangrijk is als uw innerlijke welzijn. Daarom streven we ernaar om een uitgebreid scala aan behandelingen aan te bieden, zodat u zowel van binnen als van buiten kunt stralen.

Ontdek nu de talloze mogelijkheden qua injectables Rotterdam die Artz Medical u te bieden heeft. Navigeer eenvoudig door ons hoofdmenu om meer te weten te komen over onze diverse behandelingen of boek direct een afspraak om persoonlijk advies te ontvangen van onze deskundige professionals. Bij Artz Medical staan we klaar om uw schoonheidsdoelen te verwezenlijken en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
ONLINE INPLANNEN

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek en/of consult inplannen voor injectables Rotterdam? Twijfel niet en plan dan direct een afspraak in met een van onze behandelaren. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden bij uw behoeften.

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL