Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VOOR EEN NATUURLIJK RESULTAAT

FILLERS ROTTERDAM

Natuurlijke resultaten, die passen bij de verhoudingen van uw gezicht.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

OPTIMAAL RESULTAAT

Diverse fillers in rotterdam

Een filler bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en wordt normaal gesproken elke 24 uur op natuurlijke wijze door ons lichaam afgebroken. Een filler is daarom zogeheten ‘gecrosslinked’ hyaluronzuur, waardoor deze pas na enkele maanden geleidelijk aan door ons lichaam wordt afgebroken.

Hyaluronzuur verbetert de conditie van de huid, vervaagt rimpels, vult lijntjes of delen van het gelaat op en herstelt volume verlies. Ook kunnen correcties worden uitgevoerd, zoals asymmetrie en verstoorde verhoudingen in het gezicht. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan niet-chirurgische neus-, kin- en kaakcorrecties.

MAAK EEN KEUZE

FILLER BEHANDELINGEN

Bij Artz Medical streven wij naar natuurlijke resultaten, die passen bij de verhoudingen in uw gezicht.

FRONSRIMPEL

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LIPVERGROTING
Met een filler die speciaal voor de toepassing op lippen ontwikkeld is, gemaakt van hyaluronzuur, wordt gezorgd voor volume. Naast volume, creëren we symmetrie en balans in het gezicht. Ook is het zo dat naarmate we ouder worden, onze lippen contour en volume verliezen. Een filler kan plaatselijk en subtiel worden toegediend, waardoor dit volumeverlies wordt hersteld en een natuurlijke resultaat wordt gecreëerd.

Lippen kunnen door middel van een zeer eenvoudige behandeling opgevuld worden. Ook lippen die van nature smal zijn kunnen wij voller maken. Het is belangrijk de behandeling op te bouwen, om uiteindelijk het mooiste resultaat te creëren. Het subtiel herstellen van volume en contour (bij veroudering) zorgen ervoor dat de lippen de oorspronkelijke vorm en vulling weer terug krijgen.

Afspraak maken →

NEUSCORRECTIE

Stoort u zich aan een bobbeltje of de vorm van uw neus? In bijna alle gevallen kan dit zeer eenvoudig worden verholpen door middel van een fillerbehandeling. Ook wel bekend als de liquid nosejob of niet-chirurgische neuscorrectie. Een behandeling door middel van fillers kan in veel gevallen hetzelfde resultaat opleveren als een operatie. Hierbij heeft u echter minimale tot geen zwelling en geen hersteltijd. U heeft hooguit wat kleine blauwe plekjes. Het zal u verbazen hoeveel er mogelijk is met deze behandeling!

Afspraak maken →

TRAANGOOT

Naarmate we ouder worden verliest de huid volume, dit geldt ook voor het gebied rondom de ogen. De traangoot loopt vanaf de bovenkant van de neus richting de ogen en ontstaat gewoonlijk door de jaren heen. Ook kan het lijken of de huid hier een grauwe en blauwe kleur krijgt. Dit komt omdat de huid dunner wordt en de onderliggende bloedvaten zichtbaarder worden. De traangoot, het volumeverlies en eventuele blauwe verkleuring geven een vermoeide indruk. Door middel van plaatselijke injecties met een ultradunne naald of een canule wordt de filler subtiel in de huid geïnjecteerd. Door het opvullen van de traangootjes vermindert de schaduw, waardoor donkere kringen, wallen en verkleuring verdwijnen of minder opvallend worden.

Afspraak maken →

KINCORRECTIE
De vorm van de kin heeft enorme impact op onze gezichtscontouren. Naarmate we ouder worden, kan de vorm van de kin veranderen of neemt deze een andere verhouding aan ten opzichte van de rest van het gezicht. Bijvoorbeeld door volumeverlies. Ook is het mogelijk dat de kin van nature een ondergeschikte rol in het gezicht inneemt, waardoor asymmetrie ontstaat. Daarnaast kunnen er lijntjes of putjes ontstaan door een spier die de huid van de kin naar binnen trekt. Dit verschijnsel kunnen wij behandelen door middel van een botuline toxine behandeling, waardoor de spier die de kin naar binnen trekt, ontspant. Wenst u daarentegen een scherpere contour of behandeling van asymmetrie in het gezicht, dan kan dat middels een kincorrectie met fillers.

Afspraak maken →

KAAKLIJN
Een strakke kaaklijn geeft een jeugdige en frisse uitstraling, daarnaast is het ook voor de algemene contouren van het gezicht zeer bepalend. Heeft u geen mooie en scherpe kaaklijn of is dit gebied wat gaan hangen door volumeverlies, dan is dit zeer eenvoudig te creëren/herstellen door middel van een fillerbehandeling. Want met fillers kan niet alleen een slapper wordende huid worden aangepakt, ook kunnen we de gezichtscontouren definiëren en scherper maken.

Afspraak maken →

JUKBEENDEREN
Jukbeenderen zijn zeer bepalend voor ons uiterlijk. Wilt u strakkere, mooiere jukbeenderen of zijn uw jukbeenderen door ouderdom wat ingezakt? Dan is het mogelijk om de jukbeenderen op te laten vullen. Door de jukbeenderen meer te accentueren/op te vullen, krijgt u een jeugdige uitstraling. Op deze manier ontstaat de zogenaamde V-vorm, die ervoor zorgt dat u er jonger uitziet.

Afspraak maken →

FRONSRIMPEL

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ROKERSLIJNTJES
Rokerslijntjes, ook wel de rimpeltjes boven de lip, zijn voor veel mensen erg storend. Hoewel de naam suggereert dat roken de oorzaak is, hebben ook veel niet-rokers last van deze storende lijntjes, bijna iedereen krijgt er vroeg of laat door volumeverlies mee te maken.

Afspraak maken →

NEUS-LIPPENPLOOI
De neus-lippenplooi loopt vanaf de neusvleugel, langs de mond omlaag, richting de mondhoek en worden ook wel de ‘lach lijnen’ genoemd. Naarmate u ouder wordt kunnen deze steeds zichtbaarder worden in het gezicht. Dit kan u een droevige of vermoeide uitstraling geven. Bij sommigen zijn deze lijnen al zichtbaar op jonge leeftijd, anderen krijgen ze pas op latere leeftijd. Als u lacht, worden ze dieper en zichtbaarder. Door middel van een fillerbehandeling kunnen wij deze lijnen opvullen, waardoor een frisse, blije en jeugdige uitstraling ontstaat

Afspraak maken →

MARIONETLIJNEN
De marionetlijnen, zijn de rimpels die lopen vanaf de mondhoeken, richting de kaaklijn, omlaag. Naarmate we ouder worden kunnen deze steeds zichtbaarder worden in het gezicht. Dit kan een droevige of vermoeide uitstraling geven. Bij sommigen zijn deze lijnen al zichtbaar op jonge leeftijd, anderen krijgen ze pas op latere leeftijd. Door middel van een fillerbehandeling kunnen wij deze lijnen opvullen, waardoor een frisse, blije en jeugdige uitstraling ontstaat.

Afspraak maken →

LIQUID FACELIFT
Stoort u zich aan diverse rimpels, verspreid over het gehele gezicht? Dan kunnen we door middel van een liquid facelift, het gezicht algeheel verstrakken en verjonging creëren. Een facelift zonder operatie, het is zeer goed mogelijk!

Het effect van natuurlijke huidveroudering en externe factoren worden minder zichtbaar gemaakt door plaatselijk een filler te injecteren. Ook kunnen botuline toxine behandelingen, een draadjeslift en/of een skinboosters worden toegevoegd aan de facelift. We verminderen de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes, daarnaast herstellen we het formule verlies in het gezicht. Soms wordt ook de hals meegenomen in de behandeling. Zo krijgt u door middel van een relatief simpele ingreep de uitstraling terug, die bij u past. Een liquid facelift heeft vrijwel geen genezingsproces en u kunt direct na de ingreep weer alles uitvoeren.

Een liquid facelift is eigenlijk niets anders dan een combinatie van filler-, botuline toxine en skinbooster (en eventueel een draadlift) behandelingen. Dit is dan ook een op maat gemaakte behandeling, per persoon sterk verschillend.

Afspraak maken →

OPLOSSEN/VERWIJDEREN
Is het effect van een fillerbehandeling toch iets heftiger dan u had verwacht? Of bent u om welke andere reden niet tevreden met de uitgevoerde behandeling? Met een filler behandeling heeft u altijd de mogelijkheid om de filler op te lossen! Niet alle fillers kunnen opgelost worden, Artz Medical daarentegen maakt echter alleen gebruik van fillers die oplosbaar zijn.

Ook kan het zijn dat onze cosmetisch artsen aanraden eerst elders, of lang geleden geplaatste fillers op te lossen, om daarna tot een juiste correctie en optimaal resultaat te kunnen komen.

In hyaluronzuur fillers zit een chemische stof. Deze stof zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk wordt afgebroken door het lichaam, want hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof, die van nature door ons lichaam wordt afgebroken. Wilt u juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaat er een middel dat dit direct doet, hyaluronidase genaamd. Hyaluronidase kan worden geïnjecteerd waardoor de filler wordt opgelost en direct door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is na enkele dagen optimaal zichtbaar.

Afspraak maken →

COSMETISCHE KLINIEK

Fillers Rotterdam

Wij zijn uw specialistische kliniek gevestigd in de Rotterdamse wijk Kralingen.

Ervaar de verbazingwekkende voordelen van filler behandelingen bij onze gerenommeerde cosmetische kliniek in Rotterdam en ontdek de ruime mogelijkheden om een stralende en jeugdige uitstraling te bereiken. Met geavanceerde technologieën en ervaren professionals bieden wij een uitgebreid scala aan filler behandelingen die uw natuurlijke schoonheid verbeteren en uw zelfvertrouwen vergroten. Hierboven kunt u per behandeling meer informatie terugvinden.

Onze fillers zijn speciaal ontwikkeld om volumeverlies tegen te gaan, rimpels te verminderen en uw contouren te verfijnen. Of u nu wilt afrekenen met ongewenste lijntjes rond uw mond, vollere lippen wenst óf uw jeugdige uitstraling wilt herstellen; onze behandelingen kunnen aan al uw wensen en behoeften voldoen.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Uiteraard werken we bij Artz Medical uitsluitend met veilige en kwalitatief hoogwaardige fillers. Onze merken; Stylage, Croma en Teosyal hebben een natuurlijk karakter en zorgen voor rimpelvulling, volume herstel, een gladder huidoppervlak en contourverbetering. Door de brede keuze uit soort- en dikte filler, hebben wij voor elke behandeling een geschikt product, wat optimale resultaten oplevert.

Bent u geïnteresseerd in fillers Rotterdam/filler behandeling of benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.