Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Artz Medical Rotterdam

Bil vergroting met Sculptra®

Bil vergroting Sculptra

Zoekt u naar een professionele en gerenommeerde cosmetische kliniek voor een bil vergroting? Zoek niet verder: u bent bij Artz Medical uit Rotterdam zeker aan het juiste adres voor een veilige behandeling met mooi resultaat.

Artz Medical heeft zich gebonden aan belangrijke externe controles die betrekking hebben op diverse aspecten, waaronder hygiëne, infectiepreventie en medicatievoorzieningen. Deze controles zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we volledig voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid wordt weerspiegeld in ons voortdurend evoluerende systeem voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat het resultaat goed bij uw wensen aansluit.

Bent u geïnteresseerd in een bil vergroting? Aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende afspraak te plannen met een van onze ervaren behandelaars. Zij kunnen u alles vertellen over de meest-geschikte behandeling bij uw behoeften.

Bil vergroting

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Handig om te weten

Bil vergroting behandeling

1. Vóór de behandeling

Het toepassen van een bil vergroting met Sculptra is een niet-chirurgische cosmetische ingreep die tot doel heeft om meer volume en stevigheid aan de billen te geven. Voordat de behandeling van start gaat, zal een arts eerst een consultatiegesprek houden om de verwachtingen van de patiënt te begrijpen en een behandelplan op maat op te stellen.

2. Tijdens de behandeling

Tijdens de ingreep wordt Sculptra, een oplosbare vulstof op basis van poly-L-melkzuur, geïnjecteerd in het bilgebied. Dit bevordert de natuurlijke collageenproductie en verbetert geleidelijk de vorm en stevigheid van de billen. Doorgaans duurt de procedure tussen de 45 en 60 minuten en kan deze gepaard gaan met enige zwelling of blauwe plekken.

3. Na de behandeling

Na de ingreep is het gewoonlijk dat de patiënt meerdere sessies ondergaat om de meest optimale resultaten te kunnen behalen. Het herstel omvat meestal enkele dagen van rust en het vermijden van druk op de behandelde gebieden. Het volledige effect van Sculptra wordt geleidelijk zichtbaar gedurende enkele maanden en kan tot wel ongeveer 2 jaar aanhouden
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Vergroting bil

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Voor mooie en gevormde billen

Sculptra® bil vergroting bij Artz Medical

Bij Artz Medical richten we ons op het verwezenlijken van meer gevulde en gelift uitziende billen. Onze vakkundigheid komt tot uiting in onze innovatieve aanpak die gebruikmaakt van de geavanceerde Sculptra®-techniek. Via dit vooruitstrevende procedé kunnen we zorgen voor vergroting en opwaartse verheffing van de billen, zonder de noodzaak van ingrijpende operaties zoals die bij de conventionele Brasilian Butt Lift (BBL). De introductie van Sculptra® heeft een ware omwenteling veroorzaakt in het domein van cosmetische behandelingen, door stapsgewijze en langdurige effecten te bewerkstelligen middels stimulatie van natuurlijke collageenproductie.

Vóór de aanvang van de behandeling ondergaat een competente medische expert een grondige evaluatie om uw persoonlijke verlangens en vooruitzichten te bespreken. Deze cruciale fase stelt ons in staat om een gepersonaliseerd behandelingsplan op te stellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Gedurende de ingreep wordt Sculptra® met uiterste precisie toegediend in het bilgebied, waarbij we optimaal profiteren van de unieke eigenschap van Sculptra® om de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren. Dit collageen speelt een fundamentele rol bij het behoud van stevigheid en elasticiteit.

Artz Medical Kralingen

Maak een afspraak voor een bil vergroting

Wilt u vrijblijvend bij ons langskomen om de mogelijkheden voor een bil vergroting (door middel van onze behandeling) te bespreken? Klik dan hier om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze behandelaren.