Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
MEER INFORMATIE

HUIDPROBLEMEN ROTTERDAM

Bij ons in de kliniek bent u aan het juiste adres voor een optimale huidverbetering. Of u nu last hebt van huidveroudering, acne, pigmentatie, littekens, rosacea of couperose, voor elke indicatie beschikken wij over de beste producten en apparatuur om u, afhankelijk van de ernst van de problematiek, efficiënt naar een mooie huid te helpen.

ACNE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ACNE

Acne komt niet alleen in de puberteit voor, maar ook zeer vaak onder volwassenen. Tevens komt het niet enkel in het gelaat voor, maar ook in de hals en op de rug. Men ervaart dit als storend en wordt er onzeker van. Bij Artz Medical hebben wij voor meerdere gradaties en vormen van acne een geschikte behandeling. Diep ontstoken acne behandelen wij doorgaans niet en verwijzen wij door naar de dermatoloog.

Soms zijn enkele gezichtsbehandelingen en diepte reinigingen voldoende, in andere gevallen heb je meer baat bij peelings of microneedling.

Tevens bieden wij een voedselintolerantietest aan, wat gebleken voor veel mensen al een groot deel van de acne oplost.

Hebben wij de acne onder controle? Dan blijft men vaak achter met de schade die de acne op de huid heeft aangericht. Ook hiervoor hebben wij diverse behandelingen, van peelings tot aan laserbehandelingen

Bekijk behandelingen →

ROSACEA

Rosacea is te herkennen aan felle, blijvende roodheid in het gelaat. Soms is medicatie noodzakelijk, maar in veel gevallen kunnen we de roodheid onder controle krijgen met milde gezichtsbehandelingen, peelings, microneedling of laserbehandelingen.

Tevens kun u bij ons in de kliniek uiterst zachte huidverzorging aanschaffen, die geen irritatie veroorzaakt en de rosacea effectief aanpakt. Rosacea gaat vaak gepaard met couperose (zichtbare vaatjes) en ook hiervoor hebben wij een effectieve milde laser behandeling.

Wist u ook dat overgevoeligheid voor bepaalde voedselsoorten ook een trigger kan zijn? Kom erachter door het doen van een voedselintolerantietest.

Bekijk behandelingen →

COUPEROSE

Couperose zijn meerdere zichtbare vaatjes (spider naevus) gecentreerd op het gezicht, waardoor algehele roodheid kan ontstaan. Couperose gaat dan ook vaak gepaard met Rosacea. Beide kunnen wij effectief behandelen, afhankelijk van de ernst, door middel van kalmerende gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen, specifiek voor de vaatjes.

Bekijk behandelingen →

SPIDER NAEVUS
Ook als we niet kunnen spreken van couperose, maar van enkele zichtbare vaatjes, kunnen wij u effectief (en vaak al binnen één behandeling) hiervan ontdoen. Dit wordt gedaan door middel van een laserbehandeling die enkel specifiek op de vaatjes wordt ingezet.

Bekijk behandelingen →

ACNE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LITTEKENS

Of u nu last hebt van acne littekens op het gezicht of grotere littekens, bijvoorbeeld ontstaan door een operatie of ongeluk, bij ons in de kliniek beschikken wij over diverse apparatuur en producten om uw littekens effectief te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen. Bij grote littekens moet u denken aan een laserbehandeling met onze Picocare 450 laser, bij acne littekens (of kleine verkleuringen) kunnen peelings of microneedling vaak al de oplossing bieden.

Bekijk behandelingen →

PIGMENTATIE

Pigmentatie komt in veel verschijnen voor. Zonneschade, melasma of als gevolg van acne, door middel van peelings, microneedling met de Dermapen4 of een laserbehandeling met de Picocare 450 laser en producten voor thuisgebruik, kunnen wij jouw pigment effectief verwijderen of aanzienlijk verminderen.

Bekijk behandelingen →

GROVE PORIËN / HUIDSTRUCTUUR
Last van grove poriën of een doffe, grove huidstructuur (in sommige gevallen wel eens een ‘rokershuid’ genoemd)? Middels gezichtsbehandelingen, peelings, microneedling of laserbehandelingen helpen wij jou effectief naar een stralende, gladde huid!

Bekijk behandelingen →

HUIDVEROUDERING
Huidveroudering of volumeverlies kan natuurlijk worden verholpen door middel van cosmetische behandelingen zoals filler-, botox-, draadliften of Profhilo behandelingen.

Heeft dit niet uw voorkeur of bent u op zoek naar een alternatieve behandeling als aanvulling hierop? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Naast cosmetische ingrepen, bieden wij namelijk een breed aanbod aan van diverse huidverjongende- en verstrakkende behandelingen.

Kies bijvoorbeeld voor een huidverstrakkende HIFU behandeling, een chemische peeling, microneedling of huidverjongende behandelingen met de Picocare 450 laser.

Een fijne gezichtsbehandelingen met producten voor thuisgebruik is een goede optie als huidveroudering tegen wilt gaan en de behaalde resultaten optimaal wilt houden.

Bekijk behandelingen →