Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VERWIJDER RODE HAARVAATJES

Couperose Rotterdam

Effectieve behandeling voor het gezicht én het gehele lichaam.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

KRACHTIGE WERKING

Couperose behandeling in Rotterdam

Bij couperose is er sprake van rood-paarse puntjes ter grootte van een speldenknop, van waaruit verwijde, rode haarvaatjes lopen. Couperose komt vooral voor in het gezicht, de decolleté en de hals. Overigens kunnen ze overal op het lichaam voorkomen en zijn ze op elk gebied te behandelen.

Wij kunnen de couperose verwijderen met een effectieve IPL-methode. IPL (Intense Pulsed Light) is een behandeling waarbij ultra korte lichtflitsen worden gebruikt. Deze lichtflitsen dringen door tot in de bloedvaatjes, waar het licht op natuurlijke wijze wordt omgezet in warmte. Door deze warmte stolt het bloed, waarna het lichaam de onnodige vaatjes opruimt.

Deze kleine adertjes kunnen helaas altijd terugkomen, door diverse omgevingsfactoren. Echter zal het resultaat van deze behandeling vaak jaren lang standhouden.

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Belangrijke informatie wanneer je een laserbehandeling of peeling bij ons laat uitvoeren:

Optimale resultaten worden behaald en complicaties worden vermeden, wanneer je twee weken voorafgaand aan de behandeling de huid niet overmatig blootstelt aan zonlicht. Dit houdt tevens in dat je niet onder de zonnebank mag. Ook zelfbruiner dien je even met rust te laten. 

Tot 48 uur na de behandeling kun je het beste vochtige plekken, zoals zwembaden en sauna’s, vermijden. Daarnaast wordt intensieve inspanning afgeraden. Totdat de huid genezen is, dien je een goede zonbescherming te gebruiken en daar waar mogelijk, de zon te vermijden.

Wil je graag van jouw couperose (kleine adertjes) af en woon je in omgeving Rotterdam? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk alle contactmogelijkheden hier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Bereikbaar van:
Ma t/m zo van 9.00 uur tot 18.00 uur