Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

ANTI-AGING BEHANDELING

PROFHILO ROTTERDAM

Voor een natuurlijk anti-aging effect zonder extra volume.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle arsten bij Artz Medical zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

EEN JONGER EFFECT

Profhilo behandeling Rotterdam

Profhilo is een anti-aging en vochtherstellende behandeling, bestaande uit enkele injecties met ultra puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd worden. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen na een behandeling met Profhilo.

De behandeling is zeer geschikt om de huid in het gelaat te verbeteren en te verstevigen, maar Profhilo kan ook heel mooi ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté en de handen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht, in tegenstelling tot een fillerbehandeling. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Bent u geïnteresseerd in een Profhilo behandeling of benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk de andere mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.