Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
optimaal resultaat

Sculptra behandeling

Sculptra

Sculptra®, een oplossing op basis van poly-L-melkzuur, wordt gebruikt voor collageenstimulatie diep in de huid, wat resulteert in volumeherstel en versteviging. Deze behandeling is geschikt voor zowel uw gezicht als uw lichaam en biedt een natuurlijke contour en volume in de behandelde gebieden.

Bovendien kan het helpen bij het verminderen van striae en cellulitis op uw bovenbenen en billen, en zorgt het voor extra volume en een liftend effect op uw weefsel. Als alternatief voor de Brazilian Butt Lift (BBL) kan Sculptra ook gebruikt worden voor een bilvergroting.

Kin fillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Sculptra behandeling Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur

Cosmetische kliniek Rotterdam

Sculptra behandeling in Rotterdam

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, afhankelijk van de mate van collageenverlies. Over het algemeen worden 2 tot 3 behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten. Het duurt ongeveer 3 maanden voordat de collageenproductie volledig op gang komt, en het beste resultaat is zichtbaar 3 maanden na de laatste behandeling. Meestal houdt het effect van de behandeling 24 tot 26 maanden aan.

Voorafgaand aan de behandeling worden foto’s gemaakt met de Vectra 3D voor uw medisch dossier. Het behandelgebied wordt gemarkeerd en de arts voert de behandeling uit. De duur van de behandeling varieert van 30 tot 60 minuten. Een medisch paspoort kan worden gemaakt voor een overzicht van uw behandelingen en de gebruikte producten. Zo blijft u goed geïnformeerd.

Artz Medical Kralingen

Meer weten? Maak een afspraak!

Wilt u de mogelijkheden voor een Sculptra behandeling graag bespreken met één van onze experts? Twijfel dan niet om een gratis (en vrijblijvende) afspraak in te plannen. Als u nog andere vragen voor ons heeft, dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze kliniek in Kralingen!