Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

EFFECTIEVE ONTHARING

GentleLASE pro Rotterdam

Nooit meer scheren, waxen of epileren van overmatige haargroei.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

OPTIMAAL RESULTAAT

GentleLASE pro behandeling in Rotterdam

Met onze effectieve GentleLASE pro ben je binnen de kortste keren voorgoed af van jouw (overmatige) haargroei op elk gewenst gebied op het lichaam en in het gelaat. Onze geavanceerde lasers en gecertificeerde huidspecialisten zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier behandeld wordt. 

De GentleLASE pro ontharingslaser is een sterke, snelle laser en geeft zeer goede resultaten. De laser kan namelijk in ongeveer 6-8 behandelingen het gewenste resultaat bereiken. De laser is geschikt voor alle huidtypen. 

Artz Medical beschikt tevens over een Diode ontharingslaser. Deze behandelingen zijn minder kostbaar en uitstekend voor het behandelen van kleinere gebieden of donkere haren. In sommige gevallen is een behandeling met de GentleLASE pro echter een stuk optimaler. Bijvoorbeeld wanneer u hele grote gebieden wilt behandelen of wanneer je last hebt van overmatige blonde- of donshaartjes. Deze behandeling is kostbaarder, maar kan in specifieke gevallen efficiënter werken. Tevens is een combinatie tussen beide lasers ook mogelijk. 

Tot slot is een verschil dat bij de Diode laser cooling gel wordt gebruikt, wat bij de GentleLASE pro niet nodig is. Een behandeling met de GentleLASE pro duurt dus wat korter.

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Belangrijk informatie wanneer je een ontharingsbehandeling bij ons laat uitvoeren: 

U dient zich 24 uur voorafgaand aan de behandelingen te scheren op het te behandelen gebied. Tevens vragen wij u geen parfum, deodorant of crème op dit gebied te smeren. Vermijd enkele dagen voorafgaand aan en na de behandeling ook hevige blootstelling aan de zon. Dit om enige kans op pigmentvorming te voorkomen. In principe kun je verder al jouw dagelijkse bezigheden rondom deze behandeling voortzetten.

Direct meer weten over een ontharingsbehandeling met de GenteLASE pro Rotterdam? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk de contactmogelijkheden hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.