Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

KWALITATIEF ONDERZOEK

Voedselintolerantie test Rotterdam

Innovatieve en uitgebreide bloedanalyse voor voedselintolerantie.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

BETROUWBAAR ONDERZOEK

Voedselintolerantie test in Rotterdam

Heb je vage of langdurige klachten/symptomen die niet weg gaan? Of heb je bijvoorbeeld al jaren last van huidproblemen (zoals acne), migraine, vermoeidheid of gewichtstoename of -afname? Dan kan mogelijk een voedselintolerantie de oorzaak zijn. Een voedselintolerantie blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen. De klachten die veroorzaakt worden door voedsel waar je intolerant voor bent kunnen bijvoorbeeld zijn: maag en darmklachten, hoofdpijn, overgewicht, vermoeidheid en huidziekten.

Met de voedselintolerantie test* kun je ontdekken of een voedselintolerantie de oorzaak is van jouw klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselintolerantie test de stofjes in het voedsel waar je gevoelig voor bent.

*De voedselintolerantie test kan worden uitgevoerd middels een vingerprikje of door een enkel buisje bloed af te nemen (uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts).

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Voor dit onderzoek vragen wij jou om 2 uur voor de bloedafname niks te eten of te drinken, behalve water. Om een betrouwbaar resultaat te garanderen raden we aan om geen dieet te volgen voordat je de ImuPro test laat doen. Indien je last hebt van allergieën en overgevoeligheden overleg je dit voorafgaand aan de behandeling met jouw arts. Voedselallergenen die al enkele maanden worden vermeden worden in de test mogelijk niet aangetoond.

Benieuwd of een voedselintolerantie test Rotterdam ook voor jou een oplossing kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk de contactmogelijkheden hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Bereikbaar van:
Ma t/m zo van 9.00 uur tot 18.00 uur