Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Verzorging van de oogzone

RRS Eyes behandeling

RRS Long lasting
Wilt u meer weten over de RRS Eyes behandeling in onze kliniek? Op deze webpagina vertellen wij u graag meer!

De RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld als een effectieve oplossing voor de verzorging van de oogzone. Het is ontworpen om vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen, en om de oogcontouren te verbeteren.
De formule bevat actieve ingrediënten die hoofdzakelijk bestaan uit stoffen die de afvoer van vocht bevorderen, zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem. Daarnaast bevat het antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid herstellen, opvullen, voeden en ook een oplichtend effect hebben door het verminderen van pigmentvorming.

RRS Long lasting Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
RRS Long lasting

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Cosmetische kliniek

RRS Eyes behandeling Rotterdam

Om de RRS® HA Eyes aan te brengen, wordt er gebruik gemaakt van een techniek genaamd ‘microneedling’. Dit houdt in dat oppervlakkige injecties worden gegeven in de huid rondom de ogen. Er zijn verschillende methoden die hiervoor kunnen worden gebruikt, zoals handmatige injecties, een intradermale injector zoals de U225, een dermaroller of een elektronisch apparaat zoals een ‘Dermapen’.

Met deze innovatieve benadering biedt RRS® HA Eyes een doeltreffende oplossing voor het behandelen van diverse ooggerelateerde problemen. Het zorgt voor een frissere uitstraling en een jeugdiger ogende oogzone, waardoor u kunt genieten van een stralende en verzorgde huid.

Wilt u graag meer te weten komen over de voordelen die wij bieden op het gebied van onze revolutionaire RRS Eyes behandeling? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Bij Artz Medical, gevestigd in Rotterdam, staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Artz Medical Kralingen

Meer weten? Kom in contact!

Om een persoonlijke afspraak te maken in onze moderne kliniek, kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze online boekingslink. Onze deskundige specialisten zullen u met plezier verwelkomen en u begeleiden gedurende het hele proces; vanaf het eerste consult tot aan de nazorg. Graag tot ziens!