Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Nu voor slechts €399

Traangoot fillers Rotterdam

Als u op zoek bent naar traangoot fillers Rotterdam, dan bent u bij Artz Medical helemaal aan het juiste adres! Ouder worden zorgt voor volumeverlies van de huid rondom de ogen, waardoor de traangoot ontstaat en de huid dunner wordt. Dit maakt de onderliggende bloedvaten zichtbaarder en kan een blauwe en grauwe verkleuring veroorzaken, wat samen kan resulteren in een vermoeide uitstraling. Een mogelijke oplossing om deze vermoeide uitstraling tegen te gaan is de inzet van traangoot fillers.

Meer informatie nodig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zullen uw vragen zo spoedig en deskundig mogelijk beantwoorden.

Lipfillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Boek uw afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Voor en na

Traangoot fillers

Filler tarieven

de scherpste prijs

Vrijblijvend consult. Gratis
Filler behandeling per 1 ML. €329
Lipfiller 0.5 ML. €179
Lipfiller 1 ML. €279
Traangoot behandeling. €399
Neusfillers. €369
Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Onze specialist zal tijdens het gratis consult uw klachten, wensen en/of verwachtingen met u doornemen. Dit is de basis voor een individueel behandelplan dat wij voor u opstellen met daarin ook ons eerlijke advies.

2. Tijdens de behandeling

U kunt ervoor kiezen om de behandeling met óf zonder verdoving te doen. Vervolgens plaatsen we de hyaluronzuur filler en masseert de arts het gebied voor een gelijkmatige verdeling. U bent na circa 15 tot 20 minuten klaar.

3. Na de behandeling

Na de behandeling is het normaal dat u enige zwelling, roodheid en blauwe plekken ervaart, maar deze bijwerkingen zullen meestal binnen enkele dagen verdwijnen. Het is mogelijk om enkele uren na de behandeling terug te keren naar uw dagelijkse activiteiten.
Lippen opvullen Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Traangoot fillers

Artz Medical voor traangoot fillers Rotterdam

Over het algemeen wordt de traangoot filler behandeling als veilig beschouwd en vereist het weinig tot geen hersteltijd. Sommige patiënten kunnen echter na de behandeling last krijgen van milde bijwerkingen zoals zwelling, roodheid of blauwe plekken. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel en zijn van tijdelijke aard.

Afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt, kan het effect van de behandeling tot wel 12 maanden aanhouden. Het is belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde arts te raadplegen voor deze behandeling om de beste resultaten te bereiken en eventuele risico’s te minimaliseren. Een consultgesprek met onze arts, voorafgaand aan de behandeling, zal u helpen om uw verwachtingen te bespreken en de procedure beter te begrijpen.

Meer informatie

Neem contact op voor advies

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze behandeling van traangoot fillers Rotterdam? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken per WhatsApp of e-mail, maar daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even bellen. Tot ziens bij Artz Medical uit Kralingen!