Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Artz Medical Rotterdam

Billen fillers behandeling

Billen fillers Rotterdam

Overweegt u om billen fillers te nemen en bent u op zoek naar een professionele en veilige cosmetische kliniek die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Artz Medical uit Rotterdam helemaal aan het juiste adres!

Artz Medical is onderworpen aan externe controles met betrekking tot hygiëne, infectiepreventie en medicatievoorzieningen en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Onze kliniek hanteert een voortdurend verbeterend kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem. Zowel de directie als het ondersteunende personeel zetten zich dagelijks in voor de hoogste kwaliteit en veiligheid in onze kliniek, zodat wij jou het beste en meest-veilige resultaat kunnen bieden.

Meer informatie over de mogelijkheden bij uw specifieke wensen? Plan gratis en vrijblijvend

Billen fillers

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Handig om te weten

Billen fillers behandeling

1. Vóór de behandeling

Het plaatsen van billen fillers met Sculptra is een niet-invasieve cosmetische procedure die tot doel heeft de billen voller en steviger te maken. Voordat de behandeling van start kan gaan, zal een arts een consultatiegesprek voeren om de verwachtingen van de patiënt te begrijpen en een behandelplan op te stellen.

2. Tijdens de behandeling

Gedurende de behandeling wordt Sculptra, een oplosbare vulstof opbasis van poly-L-melkzuur, geïnjecteerd in het bilgebied. Dit zal de natuurlijke collageenproductie stimuleren en verbetert geleidelijk de vorm en stevigheid van de billen. Meestal duurt dit 45 tot 60 minuten en kan het leiden tot enige zwelling of blauwe plekken.

3. Na de behandeling

Als de procedure klaar is, dan kan het nodig zijn dat de patiënt meerdere sessies ondergaat voor de beste resultaten. Het herstel omvat enkele dagen van rust en het
vermijden van druk op de behandelde gebieden. Het volledige effect van Sculptra wordt geleidelijk zichtbaar gedurende enkele maanden en kan tot wel ongeveer 2 jaar aanhouden.
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Bil fillers

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Sculptra® als bilfiller

Billen fillers zetten? Artz Medical is uw specialist!

Sculptra® heeft de wereld van esthetische behandelingen getransformeerd door een baanbrekende methode te bieden voor het vergroten en liften van de billen zonder de noodzaak van invasieve chirurgie, zoals bij de traditionele Brazilian Butt Lift (BBL). Met zijn unieke eigenschappen heeft Sculptra® een revolutie teweeggebracht in de benadering van lichaamsvormgeving en contouren.

Voorheen vereiste het verkrijgen van vollere en gelift uitziende billen vaak ingrijpende procedures met hersteltijd, risico’s en littekens. Sculptra® heeft deze conventionele benadering doorbroken door een niet-chirurgische aanpak te introduceren die het lichaam aanzet tot natuurlijke collageenproductie, met geleidelijke en duurzame resultaten tot gevolg.

De toepassing van Sculptra® als bilfiller begint met een nauwkeurige beoordeling door een gekwalificeerde medische professional. Deze deskundige bespreekt uw doelen en verwachtingen om een aangepast behandelplan op te stellen. Tijdens de procedure wordt Sculptra® op strategische locaties in de billen geïnjecteerd. Wat Sculptra® uniek maakt, is zijn vermogen om de productie van collageen te stimuleren, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de huidstevigheid en elasticiteit.

Artz Medical Kralingen

Adviesgesprek billen fillers aanvragen?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het plaatsen van billen fillers (bij onze kliniek)? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen, zodat wij uw vraagstuk kunnen oplossen.