Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VOOR EEN NATUURLIJK RESULTAAT

BOTULINE TOXINE Rotterdam

Voor een verzachting van de rimpels in het gezicht met een natuurlijk resultaat.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

EEN JONGER EFFECT

BOTULINE TOXINE TOEPASSEN

Botuline Toxine is een spierontspanner. In het gezicht spannen kleine spiertjes aan wanneer je bijvoorbeeld lacht of fronst. Door het aanspannen van deze spiertjes worden rimpels veroorzaakt. Door de toepassing van Botuline Toxine krijgt het gezicht op een mooie en natuurlijke manier een jonger effect.

Artz Medical werkt bij Botuline Toxine met de merken Azzalure en Bocouture.

MAAK EEN KEUZE

BOTULINE TOXINE BEHANDELINGEN

De meest voorkomende gebieden die behandeld worden met Botuline Toxine zijn het voorhoofd (de fronsrimpel, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift) en de ogen (kraaienpootjes).

FRONSRIMPEL

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FRONSRIMPEL
Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel verschijnt. Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er verticale en soms ook horizontale lijnen. De fronsrimpels worden behandeld met Botuline Toxine.

Reken af met de fronsrimpels óf voorkom het met een effectieve, tijdelijke spierontspanner; Botuline Toxine. Met een klein beetje hiervan zorgen we ervoor dat de spiertjes minder samentrekken. Hierdoor verzacht de fronsrimpel, verdwijnt deze zelfs helemaal of voorkomen we dat de rimpel überhaupt ontstaat.

Afspraak maken →

VOORHOOFDRIMPELS

Voorhoofdrimpels zijn de horizontaal liggende rimpels op het voorhoofd. Deze horizontale rimpels ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen, bijvoorbeeld als u verbaasd kijkt, in medische termen wordt het ook wel musculus frontalis genoemd. Of u te maken heeft met fijne oppervlakkige lijntjes of diepere lijnen hangt af van uw huidtype en uiteraard leeftijd. Met Botuline Toxine kunnen we de spiertjes die de beweging tot rimpelvorming creëren, tijdelijk ontspannen. Hierdoor zullen rimpels verzachten, verdwijnen of voorkomen worden.

Afspraak maken →

KRAAIENPOOTJES
Stoort u zich aan uw  lachrimpels? Of wilt u ze juist voorkomen? Dan kunt u bij ons terecht voor een effectieve en eenvoudige behandeling. Na verloop van tijd ontstaan er rimpels naast de ogen. Deze rimpels worden vaak kraaienpootjes genoemd. Een paar fijne lijntjes zijn vaak niet het probleem, maar wanneer de kraaienpootjes steeds duidelijker zichtbaar en dieper worden, kan dat als storend ervaren worden. 

Kraaienpootjes kunnen behandeld worden met Botuline Toxine. Botuline Toxine wordt met een dunne naald ingespoten onder de huid naast de ogen. Door deze injecties worden de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk verlamd, zodat de kraaienpootjes vervagen, helemaal verdwijnen of worden voorkomen.

Afspraak maken →

WENKBRAUWLIFT
Heeft u last van laaghangende wenkbrauwen en stoort u zich hieraan? Dit kan verholpen worden door de wenkbrauwen subtiel te liften met Botuline Toxine. Deze lift is subtiel, heeft u een sterkere lift nodig, dan kun u tevens bij ons terecht voor een wenkbrauwlift door middel van PDO draadjes.

Afspraak maken →

FACESLIMMING
Face Slimming is een Botuline Toxine behandeling waarmee de vorm van het gezicht subtiel versmald wordt. Tijdens deze behandeling wordt Botuline Toxine in de spieren in het gezicht geïnjecteerd zodat deze spieren ontspannen, hierdoor ontstaat een slankere vorm van het gezicht, de zogenoemde V-shape. Het gezicht krijgt als het ware een slankere lijn waardoor er een jeugdige uitstraling ontstaat. De Face Slimming methode wordt vaak toegepast bij mensen met een flinke, heftige kaaklijn. Ook als iemand van nature wat vollere wangen heeft, kan een Botuline Toxine behandeling een gepaste oplossing zijn. De wangen gaan minder ‘bol’ staan en jukbeenderen worden geaccentueerd door deze behandeling.

Afspraak maken →

LIPFLIP
Tijdens de lipflip behandeling zal er een kleine hoeveelheid Botuline Toxine in de rand van de lip worden geïnjecteerd, waardoor de bovenlip subtiel omhoog krult en er voor zorgt dat de lippen subtiel voller lijken, doordat de bovenlip zichtbaarder is. De lipflip is dus ideaal wanneer u graag uw natuurlijke lippen wilt accentueren. Wenst u toch meer volume of wil je volume verlies herstellen of asymmetrie corrigeren? Kies dan voor een filler behandeling van de lippen.

Afspraak maken →

FRONSRIMPEL

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KIN PLOOIEN
Het kan voorkomen dat u een ‘te’ actieve spier in het kin gebied hebt. Doordat deze spier te grote spanning heeft, ontstaan er oneffenheden op de kin in de vorm van lijntjes of putjes. Ook wel sinaasappelskin genoemd. Dit is goed te behandelen met een Botuline Toxine behandeling. De kin wordt weer glad en stevig, doordat de spier zal ontspannen. Wanneer de vorm van de kin niet naar wens is of als er sprake is van volume verlies, raden wij een fillerbehandeling aan.

Afspraak maken →

GUMMY SMILE
Heeft u de indruk wanneer u lacht dat iedereen jouw tandvlees ziet? Of lacht u met uw hand voor je mond? Dit komt door een te grote spanning in de spier die de lip optrekt. De zogenaamde ‘gummy smile’ of ‘tandvleeslach’ is vaak al op kinderleeftijd zichtbaar. Gelukkig is dit zeer eenvoudig te behandelen door middel van Botuline toxine. Een kleine hoeveelheid Botuline Toxine zorgt ervoor dat de spiertjes minder samentrekken. Er worden twee prikjes geïnjecteerd boven de lip, waardoor de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken ontspannen. Hierdoor is het tandvlees minder zichtbaar.

Afspraak maken →

TANDEN KNARSEN

Tandenknarsen komt zeer veel voor. Dit wordt ook wel bruxisme genoemd en kan diverse oorzaken hebben. Door hevige spierspanning, ontstaat een knarsend geluid door het schuiven van tanden en kiezen over elkaar. Dit veroorzaakt niet alleen slijtage aan de tanden, maar levert ook andere klachten op, zoals gezichts- en/of hoofdpijn. Het tandenknarsen is eenvoudig te verhelpen met een Botuline Toxine behandeling, hierdoor ontspant de kaakspier en zullen we kaken dus niet meer zo heftig op elkaar klemmen. Het tandenknarsen zal minder worden of zelfs stoppen.

Afspraak maken →

MIGRAINE

Er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn, waarvan spierspanningshoofdpijn een veelvoorkomende vorm is. Dit type hoofdpijn ontstaat doordat er voortdurende spanning op het hoofd staat, door het aanspannen van de spieren in dit gebied. Niet alleen bij het hoofd, maar ook in de nek en schouders kan worden ervaren, als gevolg van deze spierspanning. Er zijn verschillende oorzaken voor spierspanningshoofdpijn, maar spanning, stress en/of een verkeerde werkhouding zijn de meest voorkomende. Een behandeling die de spieren in dit gebied ontspant kan zorgen voor verlichting of zelf het geheel verdwijnen van de klachten.

Afspraak maken →

TRANSPIREREN
Iedereen transpireert. Dit zorgt, via verdamping, voor de afkoeling van het lichaam en draagt zo bij aan een constante lichaamstemperatuur. Hierdoor kan het lichaam zich aanpassen aan de omgeving. Zweten is een natuurlijke eigenschap. Toch werken de zweetklieren bij iedereen met een andere intensiteit. De een transpireert nauwelijks, de ander heeft last van overmatig transpireren met de daarbij gepaarde ongemakken zoals natte plekken in de kleding of een transpiratielucht als gevolg.

Een Botuline Toxine behandeling tegen overmatig transpireren onder de oksels kan de uitkomst bieden. Overmatig transpireren behandelen we met een spierontspanner, beter bekend als Botuline Toxine. Botuline Toxine staat primair bekend als een middel tegen rimpels, maar is ook zeer effectief tegen overmatig transpireren. Dit blokkeert namelijk de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen, hierdoor stoppen deze klieren met het produceren van zweet en kunt u met een gerust hart al uw gewenste kleren aan en je zonder ongemak aan warmte of inspanning blootstellen.

Afspraak maken →

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Naast de behandeling van rimpels biedt Botuline Toxine nog veel meer mogelijkheden. Met specifieke technieken kunnen er accenten worden gelegd in bijvoorbeeld het onderste gedeelte van het gezicht. Zo kunnen omlaag hangende mondhoeken iets omhoog worden gebracht, een naar binnen gekrulde lip naar buiten worden geprojecteerd (lipflip) of kleine putjes in de kin (veroorzaakt door overactieve spiertjes bij het sluiten van de mond) worden verzacht.

Bent u geïnteresseerd in een Botuline Toxine behandeling of benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.