Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VOOR EEN NATUURLIJK RESULTAAT

PDO draadlift Rotterdam

Natuurlijke resultaten, die passen bij de verhoudingen van uw gezicht.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

OPTIMAAL RESULTAAT

PDO draadlift in Rotterdam

PDO draadjes zijn oplosbare hechtdraden die al heel lang in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Door middel van een nieuwe techniek kunnen PDO draden in de huid worden aangebracht, voor het creëren van een lift. Dit kan in verschillende gebieden zoals het gezicht, de hals en decolleté. Hiermee kan een versteviging van de huid worden gerealiseerd op plaatsen waar andere behandelingen onvoldoende lift geven. Een behandeling met PDO draden is toe te passen op bijvoorbeeld de wangen tegen verslapping van de huid en het verhelpen van rimpels en fijne lijntjes.

Daarnaast kunnen PDO draden worden ingezet voor het liften van de wenkbrauwen. Dit kan subtiel maar ook, zoals op dit moment veel gewenst; een cateye lift. Het resultaat bij de behandeling van plooien en rimpels in het decolleté is tevens erg mooi. Met behulp van een dunne injectienaald wordt een PDO-draad onder de huid geplaatst. Zodra het draadje  is geplaatst wordt de naald verwijderd en blijft de draad achter onder de huid. De draad is niet zichtbaar, omdat het in het onderhuidse weefsel wordt geplaatst.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Na 6 maanden wordt een PDO-draad volledig opgelost door het eigen lichaam. Tijdens het oplossen van de draad vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad. Het collageen zorgt voor versteviging van de huid en een liftend effect. Ook wanneer de draadjes zijn opgelost, zul je dus een blijvend gelift resultaat ervaren van deze behandeling.

Ben je geïnteresseerd in een PDO draadlift Rotterdam of benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk de contactmogelijkheden hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.