Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
COSMETISCHE KLINIEK

ARTZ MEDICAL IN ROTTERDAM

Bij Artz Medical zijn wij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen (injectables), huidverbetering en het verwijderen van tatoeages. Wat begon met enkele behandelingen, is inmiddels uitgegroeid tot een all-round behandelaanbod waar huidverjonging en huidverbetering hand in hand gaan. Ons team van zeer ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten werken tevens nauw samen om jou naar de beste huid ooit te helpen en te stralen als nooit tevoren!

Alle denkbare cosmetische ingrepen en oplossing voor zeer veel huidproblemen vindt u bij ons in de kliniek. Tevens staan wij bekend om het effectief weglaseren van tatoeages met de Picocare 450 laser, de meest innovatieve laser op de markt voor deze specifieke behandeling.

ADVIESGESPREK

Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

DE ALLERBESTE KWALITEIT

Artz Medical staat tevens onder controle van diverse externe partijen op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en de voorzieningen voor medicatie. Wij werken volgens de voorgeschreven wet- en regelgeving. Binnen de kliniek wordt er gewerkt met een kwaliteit- en veiligheidsmanagementsysteem, waardoor de kliniek continue bezig is om te blijven verbeteren.

De directie en het ondersteunende personeel zetten zich iedere dag optimaal in voor de kwaliteit en veiligheid binnen de kliniek.

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Wij informeren u graag over de mogelijkheden dit kan per mail, per telefoon, Whatsapp of tijdens een geheel vrijblijvend en gratis advies gesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u ons maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur bereiken via 010 – 203 83 43 of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig als mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

Per telefoon bereikbaar van: maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00.