Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Een natuurlijk resultaat

Radiesse fillers Rotterdam

Radiesse behandeling
Zoekt u naar een Radiesse behandeling? Wij, van Artz Medical, staan graag voor u klaar! Radiesse® is een tijdelijke filler die niet alleen volume herstelt, maar ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert, de vezel die de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Deze filler bevat een gel die water en calciumhydroxyapatiet bevat, een mineraal dat van nature voorkomt in tanden en botten. Na ongeveer drie maanden wordt de gel door het lichaam afgebroken en komen de mineralen vrij. Deze vrijgekomen mineralen spelen een actieve rol bij het stimuleren van de collageen- en elastineproductie, wat resulteert in versteviging, volumeverbetering en een lift van de gezichtscontouren.

Het bereiken van het optimale resultaat vergt tijd, omdat de collageenaanmaak een natuurlijk proces is dat tijd nodig heeft om volledig op gang te komen. Na ongeveer drie maanden is de collageenaanmaak in volle gang en wordt het optimale resultaat zichtbaar. Dit resultaat houdt gemiddeld 15 tot 18 maanden aan, waardoor u langdurig kunt genieten van een jeugdiger uitstraling.

Radiesse

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Radiesse behandeling Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Cosmetische kliniek

Radiesse behandeling in Rotterdam

Bij uw eerste consult nemen we uitgebreid de tijd om uw gezicht te analyseren en uw persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken. Als voorbereiding op de behandeling kan een verdovende crème of verdoving worden gebruikt, hoewel de meeste behandelingen niet als pijnlijk worden ervaren. Het behandelgebied wordt dan zorgvuldig afgetekend, en de duur van de behandeling varieert meestal van tien tot dertig minuten.

Om u altijd goed geïnformeerd te houden, bieden we de mogelijkheid om een medisch paspoort op te stellen waarin alle uitgevoerde behandelingen en gebruikte producten worden gedocumenteerd. Op die manier heeft u altijd een overzicht van uw behandelingstraject en kunt u zelf goed op de hoogte blijven.

Artz Medical Kralingen

Kom langs in onze kliniek

Wilt u graag meer informatie ontvangen over hoe een Radiesse behandeling bij Artz Medical in zijn werking gaat? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@artzmedical.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan!

Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze kliniek in Kralingen (Rotterdam). Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een adviesgesprek inplannen.