Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Optimaal resultaat

Dermaplaning Rotterdam

Demaplaning in Rotterdam

Op zoek naar een specialistische partij voor dermaplaning Rotterdam? Artz Medical helpt u graag verder!

Dermaplaning is een effectieve behandelmethode die gericht is op het verwijderen van dode huidcellen (de hoornlaag), donshaartjes en vuilresten met behulp van een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Deze behandeling geeft direct zichtbare resultaten: een stralende huid met een gladde textuur. Het kan gecombineerd worden met een facial of peeling voor ontspanning en optimale resultaten. Deze pijnloze behandeling is gericht op het verwijderen van dode huidcellen en heeft niets te maken met scheren.

Meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak inplannen? Klik dan hier. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen in onze kliniek in Kralingen.

Dermaplaning Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Tijdens het kosteloze consult zullen wij uw klachten, wensen en/of verwachtingen met u bespreken. Voor een optimale behandeling en resultaten wordt uw huid eerst grondig gereinigd en krijgt het een peeling om zich voor te bereiden op dermaplaning.

2. Tijdens de behandeling

Met behulp van een speciaal ontworpen chirurgisch mesje, wordt bij dermaplaning de hoornlaag, dode huidcellen, donshaartjes en vuilresten effectief verwijderd. De behandeling is geheel pijnloos en onze specialist zal het beste resultaat creëren.

3. Na de behandeling

Na dermaplaning kan de huid droog en rood zijn en zal deze extra gevoelig zijn voor de zon. Bescherm daarom dagelijks met factor 30. Reinig de huid bovendien tweemaal per dag met een milde wasgel om whiteheads te voorkomen.
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Demaplaning behandeling

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Krachtige huidverbetering

Dermaplaning Rotterdam? Kies voor Artz Medical

Een Dermaplane behandeling biedt de volgende voordelen:

1. Verwijdert donshaartjes en dode huidcellen, waardoor de huid wordt geëxfolieerd.

2. Geeft de huid een natuurlijke glow en een frisse/ gezonde uitstraling, terwijl het ook de huid verheldert en oppervlakkige pigmentvlekken vermindert.

3. Vergemakkelijkt de opname en diepere doordringing van werkstoffen in de huid.

4. Verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels.

5. Zorgt voor een betere aanbreng en langere houdbaarheid van make-up, waardoor het er mooier en egaler uitziet. Tevens helpt het bij het makkelijker verwijderen van onzuiverheden.

Artz Medical Kralingen

Gratis adviesgesprek/consult

Kom langs in onze kliniek in Rotterdam en onze behandelaren helpen u graag verder om uw wensen en behoeften te ontdekken voor dermaplaning Rotterdam. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even direct telefonisch contact opnemen of een mail sturen.