Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
HANDIG OM TE WETEN

Kwaliteit en veiligheid

Bij Artz Medical hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze diensten. Wij werken volgens de richtlijnen van de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) en werken alleen samen met BIG-geregistreerde artsen. Met oog op veiligheid en verantwoordelijkheid voeren wij geen behandelingen uit bij patiënten die minderjarig zijn, ook niet met toestemming van een voogd en behandelen we geen zwangere vrouwen.

Wij vinden het belangrijk om naast de behandelingen onze patiënten goede persoonlijke begeleiding te bieden. We bespreken alvorens de behandeling wat de wensen van de patiënt zijn en hoe we dit met onze arts kunnen realiseren. Bij Artz Medical maken we gebruik van de nieuwste PICOCARE laser, deze wordt als minder pijnlijk ervaren als voorgaande lasers en verminderd de kans tot littekenvorming en pigmentatie. Onze injectable behandelingen worden uitgevoerd met gecertificeerde fillers en botuline toxines.

Uiteraard houden wij ons nauwkeurig aan de infectie preventie richtlijnen, hier wordt Artz Medical jaarlijks op gecontroleerd.

Onze medewerkers zijn bekwaam en allen in het bezit van een recent behaald BHV certificaat. Van elke patiënt stellen wij een dossier op, deze wordt niet gedeeld met derden en is slechts voor eigen inzage. Wij werken met het elektronische patiëntendossier Clinicminds.

Bij Artz Medical streven wij ernaar dat onze patiënten de kliniek tevreden en met een positieve ervaring verlaten. Toch kan het altijd voorkomen dat een patiënt niet helemaal tevreden is over het resultaat, onze faciliteiten een medewerker of arts. Wij stellen het op prijs dat dit kenbaar wordt gemaakt bij ons zodat we samen met de patiënt tot een passende oplossing kunnen komen. Artz Medical is aangesloten bij een externe klachtencommissie. U heeft altijd het recht om uw klacht extern te laten beoordelen. Artz Medical is aangesloten bij de geschillencommissie Zorg. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en geloven dat we dit kunnen bereiken door goed naar de wensen van onze patiënten te luisteren.