Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VERBETER UW HUIDCONDITIE

Microneedling Rotterdam

Optimaal herstel van de huid door onze Dermapen 4 (microneedling) behandeling.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

OPTIMAAL RESULTAAT

Microneedling in Rotterdam

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandelingen met de Dermapen 4 zijn sneller en veiliger dan elk ander microneedling-apparaat en zorgen voor de meest optimale resultaten.

Deze behandeling is zeer geschikt voor indicaties zoals acne, huidveroudering, zonschade, littekens, pigmentatie, grove porie- en huidstructuur of het algeheel opfrissen van de huid. De huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt.

Tijdens een microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. De Dermapen 4 is tevens als aanvulling in te zetten bij bijvoorbeeld een facial of peeling. Door de micro-gaatjes die deze behandeling creëert, worden werkzame stoffen, die gebruikt worden tijdens facials en peelings, optimaal door de huid opgenomen.

Een microneedling kan dus op zichzelf of in combinatie met onze andere huidverbeterende behandelingen worden uitgevoerd. 

GET SOCIAL, FOLLOW US!

SOCIAL ARTZ MEDICAL

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om de beste behandeling te vinden die past bij uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

TEAM VAN SPECIALISTEN

TEAM ARTZ MEDICAL

Bij Artz Medical staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ons professionele en betrouwbare team neemt samen met u de tijd om  de beste behandeling te vinden die past uw wensen.

Wilt u meer informatie of een gratis adviesgesprek met onze specialisten? Artz Medical is zeven dagen per week geopend op afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Belangrijke informatie wanneer je een laserbehandeling, Dermapen 4 behandeling of peeling bij ons laat uitvoeren:

Optimale resultaten worden behaald en complicaties worden vermeden, wanneer je twee weken voorafgaand aan de behandeling de huid niet overmatig blootstelt aan zonlicht. Dit houdt tevens in dat je niet onder de zonnebank mag. Ook zelfbruiner dient even met rust te worden gelaten.

Tot 48 uur na de behandeling kun je het beste vochtige plekken, zoals zwembaden en sauna’s, vermijden. Daarnaast wordt intensieve inspanning afgeraden. Totdat de huid genezen is, dien je een goede zonbescherming te gebruiken en daar waar mogelijk, de zon te vermijden.

Benieuwd of een Dermapen 4- of andere behandeling in microneedling Rotterdam het beste is voor jouw specifieke huidprobleem of huidbehoefte? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk alle contactmogelijkheden hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Bereikbaar van:
Ma t/m zo van 9.00 uur tot 18.00 uur