Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

VERBETER UW HUIDCONDITIE

Microneedling Rotterdam

Optimaal herstel van de huid door onze Dermapen 4 (microneedling) behandeling.

✓ Kliniek in Rotterdam

Onze kliniek is gevestigd in de mooiste wijk van Rotterdam, namelijk Kralingen.

✓ BIG-geregistreerd

Alle artsen bij Artz Medical in Rotterdam zijn BIG geregistreerd.

✓ Hoogste kwaliteit

U kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit.

OPTIMAAL RESULTAAT

Microneedling in Rotterdam

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandelingen met de Dermapen 4 zijn sneller en veiliger dan elk ander microneedling-apparaat en zorgen voor de meest optimale resultaten.

Deze behandeling is zeer geschikt voor indicaties zoals acne, huidveroudering, zonschade, littekens, pigmentatie, grove porie- en huidstructuur of het algeheel opfrissen van de huid. De huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt.

Tijdens een microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. De Dermapen 4 is tevens als aanvulling in te zetten bij bijvoorbeeld een facial of peeling. Door de micro-gaatjes die deze behandeling creëert, worden werkzame stoffen, die gebruikt worden tijdens facials en peelings, optimaal door de huid opgenomen.

Een microneedling kan dus op zichzelf of in combinatie met onze andere huidverbeterende behandelingen worden uitgevoerd. 

Behandelingen

Wat zijn de mogelijkheden?

1. VOOR DE BEHANDELING

Gedurende het gratis consult zullen we uitgebreid ingaan op uw klachten, wensen en verwachtingen. Deze behandeling is zeer geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals acne, veroudering, schade door de zon, littekens, pigmentatie, grove poriën, huidstructuur, en het algemeen verfrissen van de huid. Om optimale resultaten te behalen en complicaties te voorkomen, is het belangrijk om de huid twee weken voorafgaand aan de behandeling niet overmatig aan zonlicht bloot te stellen. Dit betekent ook dat blootstelling aan de zonnebank moet worden vermeden, evenals het gebruik van zelfbruiners.

2. Tijdens de behandeling

Tijdens een microneedling behandeling worden kleine gaatjes met hoge snelheid in de huid gemaakt, waardoor het natuurlijke herstelproces wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt, wat resulteert in een strakkere, gladdere en stevigere huid. De Dermapen 4 kan ook worden gebruikt als aanvulling op facials en peelings, omdat de micro-gaatjes optimale opname van werkzame stoffen mogelijk maken. Microneedling Rotterdam kan zelfstandig of in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen worden toegepast.

3. Na de behandeling

Om het genezingsproces optimaal te laten verlopen, is het raadzaam om gedurende 48 uur na de behandeling vochtige omgevingen zoals zwembaden en sauna’s te vermijden. Daarnaast wordt u geadviseerd intense lichamelijke inspanning te vermijden. Het is van groot belang om een effectieve zonbescherming te gebruiken en blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te beperken totdat uw huid volledig hersteld is. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u ervoor zorgen dat de behandeling succesvol is en het gewenste resultaat oplevert.
ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

Belangrijke informatie wanneer je een laserbehandeling, Dermapen 4 behandeling of peeling bij ons laat uitvoeren:

Optimale resultaten worden behaald en complicaties worden vermeden, wanneer je twee weken voorafgaand aan de behandeling de huid niet overmatig blootstelt aan zonlicht. Dit houdt tevens in dat je niet onder de zonnebank mag. Ook zelfbruiner dient even met rust te worden gelaten.

Tot 48 uur na de behandeling kun je het beste vochtige plekken, zoals zwembaden en sauna’s, vermijden. Daarnaast wordt intensieve inspanning afgeraden. Totdat de huid genezen is, dien je een goede zonbescherming te gebruiken en daar waar mogelijk, de zon te vermijden.

Benieuwd of een Dermapen 4- of andere behandeling in microneedling Rotterdam het beste is voor jouw specifieke huidprobleem of huidbehoefte? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bekijk alle contactmogelijkheden hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ARTZ MEDICAL

Kralingseweg 231
Gebouw Plataan
3062 CE Rotterdam

T: +31 (0)10 203 83 43
Whatsapp: 06 11 14 55 67
E: info@artzmedical.nl

Bereikbaar van:
Ma t/m zo van 9.00 uur tot 18.00 uur