Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Een optimaal resultaat

Happy Intim Rebirth Gel

Radiesse behandeling
Bent u op zoek naar meer informatie over onze Happy Intim Rebirth Gel? Lees meer op deze webpagina over hoe Artz Medical te werk gaat.

De Happy Intim® Rebirth Gel is een injecteerbaar product dat speciaal is samengesteld om verslapping, droogheid en volumeverlies in de intieme zone te behandelen, wat ook wel bekend staat als atrofie. Deze gel bevat hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren en wordt gebruikt om de buitenste schaamlippen op te vullen en de omliggende huid te hydrateren en te verzachten. Een enkele spuit van deze gel bevat maar liefst 5 ml, waardoor het een effectieve behandeling is. .

Happy Intim Rebirth Gel

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Radiesse behandeling Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Cosmetische kliniek

Happy Intim Rebirth Gel in Rotterdam

Bovendien kan de Rebirth Gel ook worden gebruikt om littekens veroorzaakt door bevallingen te verminderen en te verzachten, waardoor vrouwen hiermee geholpen worden. Het gebruik van de gel kan een positieve invloed hebben op de huidkwaliteit en het algehele uiterlijk van de intieme zone, waardoor vrouwen zich comfortabeler en zelfverzekerder kunnen voelen.

Het is een niet-chirurgische oplossing voor verschillende problemen die vrouwen kunnen ervaren in dit specifieke gebied, en het biedt een veilige en effectieve optie voor het herstellen van de jeugdige uitstraling en het verbeteren van het comfort van de intieme zone.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze Happy Intim Rebirth Gel? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon of per e-mail. Bij Artz Medical in Rotterdam beantwoorden we graag al uw vragen en helpen we u verder.

Artz Medical Kralingen

Gratis adviesgesprek/consult

Maak eenvoudig een persoonlijke afspraak in onze moderne kliniek via onze online boekingslink. Onze deskundige specialisten staan voor u klaar en begeleiden u gedurende het hele proces, van het eerste consult tot de nazorg. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze kliniek in Kralingen!