Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Artz Medical Rotterdam

Bil fillers met Sculptra®

Bil fillers Rotterdam

Bent u op zoek naar een gerenommeerde cosmetische kliniek voor bil fillers in Nederland, die zowel professioneel als veilig is? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Artz Medical in Rotterdam staat graag voor u klaar!

Bij Artz Medical nemen we strenge externe controles serieus op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en medicatievoorzieningen. We houden ons strikt aan alle geldende wet- en regelgeving en hebben een voortdurend evoluerend systeem voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement geïntegreerd. Onze gedreven directie en ondersteunend personeel zetten zich dagelijks in om de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid te handhaven in onze kliniek. Dit stelt ons in staat om u het allerbeste en meest veilige resultaat te garanderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het nemen van bil fillers? Aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende afspraak te plannen met een van onze ervaren behandelaars. Zij kunnen u alles vertellen over de meest-geschikte behandeling bij uw wensen.

Bil fillers

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Handig om te weten

Bil fillers behandeling

1. Vóór de behandeling

Een Sculptra-behandeling met bilfillers is een niet-chirurgische cosmetische procedure die tot doel heeft de billen meer volume en stevigheid te geven. Voorafgaand aan de behandeling zal de arts een consultatie uitvoeren om de verwachtingen van de patiënt te begrijpen en een behandelplan op te stellen.

2. Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt Sculptra, een oplosbare vulstof op basis van poly-L-melkzuur, geïnjecteerd in de bilregio. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert geleidelijk de contour en stevigheid van de billen. De behandeling duurt meestal 45-60 minuten en kan enige zwelling of blauwe plekken veroorzaken.

3. Na de behandeling

Na de behandeling moet de patiënt mogelijk meerdere sessies ondergaan voor optimale resultaten. Het herstel omvat doorgaans enkele dagen van rust en het vermijden van druk op de behandelde gebieden. Het volledige effect van Sculptra wordt geleidelijk zichtbaar na enkele maanden en kan tot circa 2 jaar aanhouden.

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Fillers voor billen

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Voor mooie en gevormde billen

Sculptra® bil fillers bij Artz Medical

Bij Artz Medical zijn we gespecialiseerd in het bereiken van vollere en gelift uitziende billen. Onze deskundigheid komt tot uiting in onze innovatieve aanpak met behulp van Sculptra®. Hiermee kunnen we de billen vergroten en liften zonder de noodzaak van invasieve chirurgie, zoals bij de traditionele Brazilian Butt Lift (BBL). De introductie van Sculptra® heeft de wereld van esthetische behandelingen getransformeerd door geleidelijke en langdurige resultaten te bieden, dankzij de activering van natuurlijke collageenproductie.

Voordat we overgaan tot de behandeling, voert een gekwalificeerde medische professional een grondige beoordeling uit om uw persoonlijke wensen en verwachtingen te bespreken. Deze stap stelt ons in staat om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat volledig aan uw behoeften voldoet. Tijdens de procedure wordt Sculptra® met precisie in de billen geïnjecteerd, waarbij we profiteren van het unieke vermogen van Sculptra® om de productie van collageen te stimuleren. Dit collageen is essentieel voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Artz Medical Kralingen

Contact opnemen over bil fillers

Heeft u nog vragen over het plaatsen van bil fillers in onze kliniek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen, mailen of een afspraak in te plannen via ons systeem. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Artz Medical in Rotterdam!