Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Groei van nieuw haar

XL Hair behandeling

XL Hair behandeling

Zoekt u naar de XL Hair® om haargroei te stimuleren? U bent bij Artz Medical zeker aan het juiste adres!

XL Hair® is een CE Klasse III injecteerbare hairbooster die specifiek ontworpen is om haarfollikels lokaal te voeden en te heractiveren. Het is een effectieve behandeling voor niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica en alopecia areata. Een belangrijke voorwaarde voor het succes van deze hairbooster is dat er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen andere duidelijke oorzaken zijn, zoals onderliggende aandoeningen of medicatiegebruik. Binnen een periode van circa 3 maanden stopt XL Hair® de actieve haaruitval en stimuleert het de groei van nieuw haar.

Als u meer informatie wilt of een vrijblijvende afspraak wilt maken, kunt u hier klikken. We verwelkomen u graag in onze kliniek in Kralingen.

XL Hair

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
XL Hair Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Cosmetische kliniek

XL Hair bij Artz Medical uit Rotterdam

Deze injecteerbare hairbooster biedt verschillende voordelen bij de behandeling van haarproblemen. Het product heeft een tweeledige werking: het stopt haaruitval én stimuleert nieuwe haargroei. Door de haarfollikels te voeden en te activeren, wordt de anagene fase verlengd en de telogene fase verkort. Bovendien keert XL Hair® het proces van verschrompeling van haarfollikels om, wat vooral effectief is bij alopecia androgenetica.

Om XL Hair aan te brengen, wordt gebruik gemaakt van microneedling, waarbij oppervlakkige injecties in de huid worden gegeven. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals handmatige injecties, een meso-injector zoals de U225 intradermale injector, of een elektronisch apparaat zoals een ‘Dermapen’. Microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat essentieel is voor het voorkomen van haaruitval. Door het verbeteren van de lokale voeding en bloedcirculatie worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haaruitval stopt en nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

Het is van groot belang om het behandelprotocol nauwgezet te volgen. Voor mannen omvat dit een kuur van minimaal 6 behandelingen, terwijl vrouwen minimaal 8 behandelingen nodig hebben (met een tussenpoos van 1-2 weken).

Artz Medical Kralingen

Meer weten? Kom in contact!

Breng gerust een bezoek aan onze kliniek in Rotterdam, waar onze professionals klaar staan om u te assisteren bij het verkennen van uw wensen en behoeften met betrekking tot onze XL Hair injectable. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen. We helpen u graag verder!