Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Artz Medical Rotterdam

Billen vergroten met Sculptra®

Billen vergroten Rotterdam

Wilt u uw billen vergroten en bent u op zoek naar een passende behandeling? Wij, van Artz Medical, kunnen u door middel van een Sculptra® behandeling helpen met uw billen vergroten (en/of liften) zonder de noodzaak van invasieve chirurgie.

Sculptra® heeft esthetische behandelingen getransformeerd door geleidelijke, langdurige resultaten via een natuurlijke collageenproductie. Een gekwalificeerde medische professional evalueert eerst uw wensen en verwachtingen, die essentieel zijn voor een op-maat-gemaakt behandelplan. Met precisie wordt Sculptra® ingespoten in de billen, waar het collageenproductie stimuleert voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Heeft u interesse in het verkennen van de mogelijkheden voor uw billen vergroten? Dan nodigen we u graag uit om kosteloos en vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze deskundige behandelingsspecialisten. Zij staan klaar om u volledig te informeren over de behandelmogelijkheden die het beste aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren.

Billen vergroten

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Handig om te weten

Billen vergroting behandeling

1. Vóór de behandeling

Billen vergroten met Sculptra biedt een niet-chirurgische cosmetische oplossing om meer volume en stevigheid aan de billen toe te voegen. Voordat de behandeling begint, zal een arts een consultatiegesprek voeren om de verwachtingen van de patiënt te begrijpen en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

2. Tijdens de behandeling

Sculptra, een oplosbare vulstof op basis van poly-L-melkzuur, wordt geïnjecteerd in het bilgebied tijdens de ingreep. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en verbetert geleidelijk de vorm en stevigheid. De procedure duurt meestal 45 tot 60 minuten en kan enige zwelling of blauwe plekken veroorzaken.

3. Na de behandeling

Na de ingreep zijn mogelijk meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Het herstel omvat meestal enkele dagen rust en vermijding van druk op de behandelde gebieden. Het volledige effect van Sculptra wordt geleidelijk zichtbaar gedurende enkele maanden en kan tot wel ongeveer 2 jaar aanhouden.
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Vergroting billen

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Voor mooie en gevormde billen

Sculptra® bil fillers bij Artz Medical

Bij Artz Medical hechten we een uitzonderlijk groot belang aan uitgebreide externe inspecties, die zich toespitsen op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en medicijnvoorziening. Onze inzet voor een strikte naleving van alle geldende wet- en regelgeving is onwrikbaar en we hebben een dynamisch systeem voor kwaliteits- en veiligheidsbeheer geïntegreerd dat voortdurend blijven evolueren.

Met een toegewijde directie en ondersteunend team van specialisten streven we ernaar om voortdurend de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid binnen onze klinische omgeving te handhaven. Dit stelt ons in staat om een resultaat van ongeëvenaarde kwaliteit te bieden, waarbij uw veiligheid en gezondheid te allen tijde als vanzelfsprekend worden beschouwd en gewaarborgd. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit en we zetten ons in om dit te waarborgen met elke stap die we zetten.

Artz Medical Kralingen

Meer informatie over billen vergroten?

Kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht naar uw billen vergroten bij een gerenommeerde cosmetische kliniek in Nederland? Twijfel dan niet om even vrijblijvend in contact met ons te komen per e-mail of telefonisch. Onze specialisten staan graag voor u klaar.