Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Fillers 1ML voor slechts €329

Kaaklijn fillers Rotterdam

Kaaklijn fillers Rotterdam

Wilt u kaaklijn fillers Rotterdam en bent u op zoek naar een specialistische partij? Wij, van Artz Medical, staan graag voor u klaar! Een goed gedefinieerde kaaklijn is niet alleen belangrijk voor een jeugdige en frisse uitstraling, maar kan ook de algehele contouren van het gezicht bepalen. Een afgezwakte kaaklijn kan er namelijk voor zorgen dat het gezicht er ouder uitziet en kan zelfs een ongewenste gezichtsproportie creëren. Met behulp van kaaklijn fillers geven wij uw gezicht weer een frisse uitstraling.

Direct een gratis adviesgesprek inplannen? Klik dan hier om naar ons boekingssysteem te gaan en een afspraak te maken. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Kaaklijn fillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Boek uw afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Voor en na

Kaaklijn fillers

Filler tarieven

de scherpste prijs

Vrijblijvend consult. Gratis
Filler behandeling per 1 ML. €329
Lipfiller 0.5 ML. €179
Lipfiller 1 ML. €279
Traangoot behandeling. €399
Neusfillers. €369
Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Onze expert zal tijdens het gratis adviesgesprek uw klachten, wensen en/of verwachtingen bespreken voor een persoonlijk behandelplan en advies. Hierbij zullen ook vooraf foto’s van uw kaaklijn worden genomen.

2. Tijdens de behandeling

Een groot voordeel van de behandeling met kaaklijn fillers is de snelheid en het gemak waarmee het kan worden uitgevoerd. In slechts enkele minuten is de behandeling vaak al afgerond.

3. Na de behandeling

U hoeft vrijwel geen hersteltijd te plannen na de behandeling en kunt direct doorgaan met uw dagelijkse activiteiten. De resultaten van de fillerbehandeling zien er natuurlijk uit en zijn langdurig, waardoor u een subtiele, maar merkbare verbetering van uw kaaklijn krijgt.
Fillers kaaklijn Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Natuurlijk resultaat

Kaaklijn fillers? Wij staan voor u klaar!

Fillers kunnen niet alleen gebruikt worden om een slapper wordende huid te corrigeren, maar ook om de contouren van het gezicht te versterken en te definiëren. Het herstellen van het volume en de contour van de kaaklijn kan een aanzienlijke impact hebben op het uiterlijk van het gezicht, waardoor het er jeugdiger en in balans uitziet.

Een van de voordelen van deze behandeling is dat het zeer snel en gemakkelijk uit te voeren is. Er is vrijwel geen hersteltijd nodig, dus u kunt direct na de behandeling terugkeren naar uw dagelijkse bezigheden. Bovendien zullen de resultaten van de fillerbehandeling er natuurlijk uitzien en langdurig zijn, waardoor u een subtiele (en toch merkbare) verbetering van uw kaaklijn krijgt.

Artz Medical

Heeft u nog vragen?

Kunnen wij u helpen met kaaklijn fillers Rotterdam of wilt u graag eerst iemand spreken? Geen probleem! U kunt met ons in contact komen door te bellen naar +31 (0)10 203 83 43, te WhatsAppen naar 06 11 14 55 67 of door te mailen naar info@artzmedical.nl. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw vraagstuk!