Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Fillers 1ML voor slechts €329

Kin fillers Rotterdam

Kinfillers Rotterdam

Zoekt u naar een expert op het gebied van kin fillers Rotterdam? Zoek niet verder: u bent bij Artz Medical aan het juiste adres! De vorm van onze kin heeft een grote invloed op de contouren van ons gezicht en kan veranderen naarmate we ouder worden, bijvoorbeeld door volumeverlies. Soms kan de natuurlijke vorm van de kin ook asymmetrie veroorzaken. Beiden kunnen wij behandelen middels een kincorrectie met fillers.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van advies over uw mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen of direct een afspraak maken om langs te komen. Tijdens uw afspraak krijgt u altijd gratis advies om u te helpen de beste beslissing te nemen.

Kin fillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Boek uw afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Voor en na

Kin filler behandeling

Filler tarieven

de scherpste prijs

Vrijblijvend consult. Gratis
Filler behandeling per 1 ML. €329
Lipfiller 0.5 ML. €179
Lipfiller 1 ML. €279
Traangoot behandeling. €369
Neusfillers. €399
Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Onze specialist zal tijdens het gratis consult uw klachten, wensen en/of verwachtingen met u doornemen. Voorafgaand aan de ingreep is het niet nodig om nuchter te zijn. U kunt dus gewoon eten en drinken zoals u gewend bent.

2. Tijdens de behandeling

Onze cosmetische arts tekent het juiste gebied af en injecteert de kin filler in vetweefsel met kleine prikjes. Hierna gebruikt de arts icepacks om het brandende gevoel na de behandeling effectief te verminderen.

3. Na de behandeling

Vermijd make-up en crèmes de eerste 24 uur na de behandeling. U kunt direct uw dagelijkse activiteiten oppakken, maar vermijd sporten, sauna en de zonnebank voor twee weken na de behandeling. 

Lippen opvullen Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Een natuurlijk resultaat

Kin fillers Rotterdam? Artz Medical!

Soms kan een ondergeschikte kin asymmetrie veroorzaken en kunnen lijntjes of putjes ontstaan door een spier die de huid van de kin naar binnen trekt. Om deze problemen op te lossen, kan een botulinetoxinebehandeling worden gebruikt om de spier te ontspannen. Als u echter op zoek bent naar een scherpere contour of een oplossing voor asymmetrie in uw gezicht, dan kunt u kiezen voor een kincorrectie met fillers.

Kincorrecties kunnen ook helpen bij het verbeteren van de balans en de verhoudingen van het gezicht. Door het toevoegen van fillers kan het volume en de projectie van de kin worden vergroot, waardoor het gezicht een meer harmonieuze uitstraling krijgt. Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en doelen kunnen de verschillende behandelingsopties u helpen de gewenste kin- en gezichtscontouren te bereiken.

Artz Medical Kralingen

Meer informatie kinfillers?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw kin fillers Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Wij zijn gevestigd in Kralingen, dus u kunt natuurlijk ook altijd even (op afspraak) bij ons langskomen. Graag tot ziens bij Artz Medical!