Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
0,5 ML voor slechts €179

Lipfillers Rotterdam

Bent u op zoek naar een specialist in het zetten van lipfillers Rotterdam? Dan bent u bij Artz Medical zeker aan het juiste adres! Er is een filler beschikbaar die speciaal is ontworpen voor gebruik op de lippen en deze is gemaakt van hyaluronzuur om volume te creëren. Door deze filler te gebruiken, kunnen we niet alleen volume toevoegen, maar ook zorgen voor symmetrie en balans in het gezicht. Zo sluiten de lipfillers goed aan bij uw totale esthetiek.

Wilt u graag advies ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in om langs te komen. U krijgt altijd een gratis adviesgesprek.

Lipfillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Boek uw afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Voor en na

lipfiller behandeling

Onze filler tarieven

de scherpste prijs

Vrijblijvend consult. Gratis
Filler behandeling per 1 ML. €329
Lipfiller 0.5 ML. €179
Lipfiller 1 ML. €279
Traangootbehandeling. €399
Neusfillers. €369
Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Gedurende het gratis adviesgesprek zal onze expert uw klachten, wensen en verwachtingen bespreken. Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan met eerlijk advies opgesteld en worden er foto’s vooraf van uw lippen genomen.

2. Tijdens de behandeling

We verdoven de lippen vóór het plaatsen van de filler met een crème of andere verdoving en controleren altijd op eventuele contra-indicaties. Vervolgens plaatsen we de hyaluronzuur filler en bent u na 15 tot 20 minuten ongeveer klaar.

3. Na de behandeling

Na de behandeling kunt u meteen naar huis. Let op: mogelijk zijn uw lippen de opeenvolgende dagen nog licht gezwollen en/of rood of blauw. Wij geven u altijd nog advies mee over de nazorg van deze behandeling.
Lipfillers Artz Medical

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Natuurlijk resultaat

Lipfillers Rotterdam? Artz Medical!

Als we ouder worden is het gebruikelijk dat onze lippen hun volume en contour verliezen. Dit kan ons een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Gelukkig is er een oplossing die ervoor kan zorgen dat we onze jeugdige uitstraling terugkrijgen. Door middel van een eenvoudige behandeling met lipfillers kunnen we het volumeverlies herstellen en uw lippen opvullen voor een natuurlijk resultaat.

Deze behandeling is uiteraard ook geschikt voor mensen die van nature wat smallere lippen hebben. Het is belangrijk om de behandeling op te bouwen en een subtiel resultaat te bereiken voor de beste resultaten. Door het herstellen van het volume en de contour van de lippen kunnen we de natuurlijke vorm en vulling van onze lippen herstellen en zo onze jeugdige uitstraling weer terugkrijgen.

Artz Medical Kralingen

Professioneel advies nodig?

Heeft u nog vragen over lipfillers Rotterdam of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en geven u persoonlijk advies. Graag tot ziens bij Artz Medical uit Kralingen!