Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Optimaal resultaat

Chemische peeling

Chemische peeling Rotterdam

Gaat u ook voor een chemische peeling om uw huid te zuiveren? U bent bij Artz Medical uit Rotterdam helemaal aan het juiste adres! Een chemische peeling is een cosmetische behandeling om de bovenste huidlaag te verwijderen. Dit vermindert fijne rimpels, pigmentatie en andere onvolkomenheden. Er zijn oppervlakkige, middeldiepe en diepe peelings die worden gekozen op basis van uw huidtype en het probleemgebied. Vaak is deze behandeling voor het gezicht, maar het is ook mogelijk voor andere lichaamsdelen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze behandelaren in voor meer informatie.

Chemische peeling

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Tijdens het vrijblijvende (en gratis) consult zal onze deskundige uw problemen, verlangens en/of verwachtingen bespreken en eventuele symptomen noteren ter ondersteuning van de behandeling.

2. Tijdens de behandeling

Chemische peelings kunnen worden uitgevoerd op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de handen, de nek en de borst. Op basis van uw wensen (en ons advies) starten wij de behandeling

3. Na de behandeling

De huid kan gevoelig, rood en geschilferd zijn of korstjes vertonen. Bescherming tegen de zon is essentieel, samen met het gebruik van eventuele voorgeschreven crèmes en medicijnen om de huid te kalmeren.
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Chemische peeling behandeling

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Krachtige huidverbetering

Chemische peeling in Rotterdam

Artz Medical is uw specialist op het gebied van een chemische peeling Rotterdam. Diverse behandelingen zijn mogelijk, waarbij wij u specifiek adviseren over de beste behandeling voor uw huidverbetering. Hierbij bieden wij peelings aan voor bijvoorbeeld acne, pigmentatie en een gevoelige huid.

Bij Artz Medical hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ons team van betrouwbare professionals neemt graag de tijd om samen met u de meest geschikte behandeling te vinden die aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend consult met onze specialisten? Bij Artz Medical kunt u zeven dagen per week terecht op afspraak. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Artz Medical Kralingen

Meer informatie ontvangen

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chemische peeling en/of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@artzmedical.nl. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Tot ziens bij Artz Medical uit Rotterdam!