Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Artz Medical Rotterdam

Sculptra behandeling

Sculptra behandeling

Op zoek naar een Sculptra behandeling? Zoek niet verder dan Artz Medical uit Rotterdam! Sculptra® is een innovatieve oplossing op basis van poly-L-melkzuur, ontworpen om diepgaande collageenstimulatie te bevorderen. Deze behandeling is veelzijdig inzetbaar voor zowel het gezicht als het lichaam, met als resultaat herstel van volume en verbeterde stevigheid in de behandelde gebieden. Door de natuurlijke contourverbetering en volumetoename wordt een subtiel en harmonieus resultaat bereikt.

Naast het bieden van een verjongend effect in het gezicht en lichaam, toont Sculptra® zich ook effectief in het verminderen van striae en cellulitis op de bovenbenen en billen. Het geeft niet alleen extra volume, maar zorgt ook voor een liftend effect op het weefsel. Voor degenen die overwegen om de bilomvang te vergroten, dient Sculptra® als een doeltreffend alternatief voor de Brazilian Butt Lift (BBL). 

Sculptra behandeling Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Sculptra behandeling Artz

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Meer informatie

Sculptra behandeling bij Artz Medical

Het aantal benodigde behandelsessies verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van het niveau van collageenverlies. Over het algemeen raadt men aan om 2 tot 3 sessies te ondergaan voor optimaal resultaat. Het duurt ongeveer 3 maanden voordat de productie van collageen volledig op gang komt, met het meest zichtbare effect 3 maanden na de laatste sessie. De positieve resultaten van de behandeling blijven meestal zichtbaar gedurende een periode van 24 tot 26 maanden.

Voorafgaand aan de behandeling worden er 3D-foto’s gemaakt met behulp van de Vectra-technologie, die worden opgenomen in uw medisch dossier. Het specifieke behandelgebied wordt aangeduid, waarna de arts de behandeling uitvoert. De tijdsduur van de sessie varieert tussen de 30 en 60 minuten. Een medisch overzicht kan worden samengesteld om u op de hoogte te houden van de verrichte behandelingen en de gebruikte producten.

Artz Medical

Wilt u meer weten?

Als u geïnteresseerd bent in het bespreken van de opties voor een Sculptra behandeling met een van onze deskundigen, aarzel dan niet om een kosteloze (en vrijblijvende) afspraak te plannen. Mocht u andere vragen hebben, dan kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Graag tot ziens bij Artz Medical uit Rotterdam!