Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Optimaal resultaat

Dermapen behandeling

Dermapen behandeling Rotterdam

Zoekt u naar meer informatie over een Dermapen behandeling bij een cosmetische kliniek? Wij, van Artz Medical, vertellen u graag meer over de mogelijkheden! De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Een Dermapen behandeling is sneller en veiliger dan elk ander microneedling-apparaat en zorgt voor de meest optimale resultaten. Zeer geschikt voor indicaties zoals acne, huidveroudering, zonschade, littekens, pigmentatie, grove porie- en huidstructuur of het algeheel opfrissen van de huid.

Wilt u graag advies ontvangen voor uw huidverbetering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op óf plan een afspraak met een van onze specialisten in.

Dermapen behandeling

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Stappen plan

Hoe gaan wij te werk?

1. Voor de behandeling

Onze specialist zal tijdens het gratis consult uw klachten, wensen en/of verwachtingen met u doornemen. Hierbij kunt u eventuele indicaties doorgeven als houvast voor de behandeling

2. Tijdens de behandeling

Gedurende een behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid.

3. Na de behandeling

U zult merken dat de behandeling resulteert in een strakkere, stevigere en gladde huid. De huidconditie zal in zijn algemeenheid verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt.
Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Dermapen behandeling

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur

Cosmetische kliniek Rotterdam

Dermapen behandeling in Rotterdam

Met onze Dermapen behandeling Rotterdam gaat u voor een verbeterde huidconditie. Hierbij zullen wij u altijd passend adviseren, vanuit onze expertise, over de diverse mogelijkheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw algehele esthetiek wordt verbeterd naar uw wensen.

Daarnaast bieden wij altijd een gratis adviesgesprek aan, waarbij onze specialisten graag met u meedenken over de beste behandeling. Bovendien is onze kliniek 7 dagen per week geopend op afspraak, zodat u het best-passende moment voor uw agenda kunt kiezen. Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen in onze kliniek in Kralingen!

Artz Medical Kralingen

Meer informatie ontvangen?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een Dermapen behandeling? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen, zodat wij uw vraagstuk kunnen oplossen. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Hopelijk snel tot ziens bij Artz Medical in Rotterdam!