Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Een optimaal resultaat

Gezicht laseren Rotterdam

Gezicht laseren Rotterdam

Bent u op zoek naar gezicht laseren Rotterdam? Bij Artz Medical zijn wij de specialist op het gebied van een laser behandeling in het gezicht. Zoek daarom niet verder en bekijk al onze mogelijkheden of plan gratis een geheel vrijblijvend gesprek in bij een van onze specialisten.

Wij zullen u voorzien van uitgebreid advies en meer informatie over de behandeling, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Gezicht laseren

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Gezicht laseren in Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Voor het beste resultaat

Gezicht laseren met de Picocare 450 laser

Met onze Picocare 450 laser kunnen wij moeiteloos uw littekens, rimpels, pigmentatie of grove poriën in uw gezicht weg laseren. Met behulp van de Picocare 450 laser stimuleren onze huid verbeterende behandelingen de productie van collageen, elastine en nieuwe huidcellen. Dit resulteert in een vermindering of zelfs volledige verwijdering van littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes in uw gezicht.

Een littekenbehandeling stimuleert de huid om zichzelf opnieuw te genezen, waardoor de kleur en structuur van verschillende littekens aanzienlijk verbeteren of zelfs volledig verdwijnen, afhankelijk van hun ernst. Deze behandeling is geschikt voor diverse soorten littekens, zoals acne littekens, maar ook voor grotere, ernstigere littekens na een operatie of ongeluk.

Artz Medical Kralingen

Gezicht laseren Rotterdam? Kies voor Artz Medical!

Bij Artz Medical hebben wij mensen die gespecialiseerd zijn in laser behandelingen voor het gezicht. Zo hoeft u zich bij onze specialisten geen zorgen te maken om het eindresultaat. Onze specialisten zijn allemaal geregistreerd bij het BIG-register, wat staat voor de hoogste kwaliteit van zorg. Ons team van zeer ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten werken tevens nauw samen om u naar de beste huid ooit te helpen en te stralen als nooit tevoren! Wij maken hierbij gebruik van de Picocare 450 laser, dit is momenteel de meest innovatieve laser op de markt voor dit soort behandelingen.

Geïnteresseerd geworden in gezicht laseren Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak in om te kijken wat er allemaal voor u mogelijk is.