Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43

Merkbaar resultaat

Laser ontharen Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam

Wilt u gebruik maken van een laser ontharen Rotterdam? Dan bent u bij Artz Medical uit Kralingen helemaal aan het juiste adres! Ontdek nu de ultieme oplossing voor (overmatige) haargroei op elk gewenst deel van uw lichaam en gezicht. Met behulp van onze geavanceerde Diode laser bent u binnen de kortste keren voorgoed verlost van ongewenste haargroei. Onze deskundige huidspecialisten, die allemaal gecertificeerd zijn, staan klaar om u op een veilige en effectieve manier te behandelen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij uw specifieke behoeften? Plan gratis en vrijblijvend een afspraak in met een van onze behandelaren om de mogelijkheden te bespreken

Kin fillers Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Gezichtsbehandeling Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur

Cosmetische kliniek Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam? Kies voor Artz Medical

De Diode ontharingslaser staat bekend om zijn kracht en snelheid, waardoor het indrukwekkende resultaten oplevert. Met slechts 8 tot 10 behandelingen kunt u al het gewenste effect bereiken, ongeacht je huidtype.

Er zijn echter situaties waarin een behandeling met de GentleLASE Pro gunstiger is. Bijvoorbeeld wanneer u grote lichaamsgebieden wilt laten behandelen of wanneer u last heeft van overmatige blonde- of donshaartjes. Hoewel deze behandeling kostbaarder kan zijn, kan het in specifieke gevallen efficiënter werken. Bovendien is het ook mogelijk om een combinatie van beide lasers te gebruiken.

Een ander verschil is dat de Diode laser gebruik maakt van een verkoelende gel, terwijl dit bij de GentleLASE Pro niet nodig is. Hierdoor duurt een behandeling met de Diode laser iets langer.

Artz Medical Kralingen

Online afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in laser ontharen Rotterdam. Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen u graag verder met een passende behandeling voor uw wensen en behoeften!