Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Optimaal resultaat

PMU verwijderen Rotterdam

PMU verwijderen

Bent u op zoek naar een doeltreffende methode voor PMU verwijderen? Bij Artz Medical begrijpen we dat dit een belangrijke beslissing is. Ontdek de diverse mogelijkheden die wij bieden en plan een afspraak in om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Met behulp van onze geavanceerde Picocare 450 laser kunnen we op een effectieve wijze uw tatoeages en permanente make-up verwijderen.

Onze deskundige specialisten staan klaar om u te begeleiden bij het verwijderingsproces van uw permanente make-up.

PMU verwijderen

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
PMU verwijderen Rotterdam

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Picocare 450 laser

PMU verwijderen? Kies voor Artz Medical!

Laat Artz Medical u helpen bij het verwijderen van uw permanente make-up. Onze behandelingen zijn altijd snel en effectief, met optimale resultaten en het vermijden van complicaties als onze prioriteit. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij het verwijderen van uw PMU. Of het nu gaat om wenkbrauwen, eyeliner of lippen, onze gespecialiseerde technici passen de behandeling aan op uw unieke behoeften en huidtype. We begrijpen dat elke cliënt anders is en streven ernaar om een persoonlijke benadering te bieden die aan uw verwachtingen voldoet. Met onze geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens de behandeling.

Naast het verwijderen van permanente make-up, bieden we deskundig advies om al uw vragen te beantwoorden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in, zodat we alle mogelijkheden voor het verwijderen van PMU met u kunnen bespreken en uw zorgen kunnen adresseren.

Artz Medical Kralingen

Meer informatie over de behandeling

Voorafgaand aan uw behandeling is het belangrijk om uw huid gedurende 2 weken niet bloot te stellen aan zonlicht en om geen gebruik te maken van de zonnebank. Tevens adviseren wij ten zeerste om geen zelf bruinende producten te gebruiken. Gedurende de eerste 48 uur na de behandeling is het aan te raden om vochtige omgevingen, zoals zwembaden en sauna’s, te vermijden. Daarnaast wordt het sterk afgeraden om intensieve lichamelijke inspanning te leveren. Gedurende de genezingsperiode van de huid is het essentieel om een goede zonbescherming te gebruiken en indien mogelijk directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Maak vandaag nog een afspraak bij Artz Medical en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw PMU verwijderen.