Cosmetische kliniek Rotterdam ★★★★☆ T: 010 203 83 43
Optimaal resultaat

Tattoo laseren Rotterdam

Tattoo laseren in Rotterdam

Wilt u uw tattoo laseren Rotterdam? Als u op zoek bent naar de beste specialisten in het verwijderen van tatoeages en permanente make-up, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Artz Medical bieden wij hoogwaardige laserbehandelingen aan.

Profiteer nu van onze expertise en uitstekende service. Ons team van deskundigen staat klaar om u passend advies te geven voor uw specifieke situatie.

Tattoo laseren Rotterdam

ADVIESGESPREK

Maak een afspraak online of bel voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag verder!

Uw voordelen

Gratis consult en adviesgesprek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.
Tattoo laseren

Voordelen

  • Kliniek gevestigd in Rotterdam
  • BIG geregistreerde artsen
  • Scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit
  • Hoogwaardige behandelingen
  • De beste apparatuur
Nummer 1 in tattoo verwijdering

Tattoo laseren? Plan vrijblijvend een gesprek in

Wij begrijpen dat deze behandeling voor u geen alledaagse ervaring is en daarom bereiden we u optimaal voor. Wij bieden gratis en vrijblijvende consulten aan, zodat u volledig geïnformeerd bent voordat u de behandeling ondergaat.

Artz Medical wordt regelmatig gecontroleerd door externe instanties op het gebied van hygiëne, infectiepreventie en medicatievoorziening, waarbij we nauwgezet voldoen aan alle voorgeschreven wet- en regelgeving. Binnen onze kliniek implementeren we een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem, wat ons in staat stelt om voortdurend te streven naar verbetering. Onze directie en ondersteunend personeel zetten zich dagelijks maximaal in om de hoogste kwaliteit en veiligheid te waarborgen in onze kliniek.

Artz Medical Kralingen

Tattoo laseren Rotterdam? Artz Medical voor uw behandeling!

Artz Medical is gespecialiseerd in tattoo laseren Rotterdam en permanente make-up verwijdering in Rotterdam. Onze kliniek is gunstig gelegen aan de Kralingseweg en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met onze uitgebreide ervaring en professionele apparatuur zijn wij dé cosmetische kliniek in Rotterdam. Onze specialisten zijn allemaal geregistreerd bij het BIG-register, wat staat voor de hoogste kwaliteit van zorg.

Wij maken gebruik van de krachtige Picocare 450 laser, die niet alleen effectief is bij het verwijderen van tatoeages en permanente make-up, maar ook bij de behandeling van littekens, pigmentatieproblemen, grove poriën, een doffe huidstructuur, rimpels en fijne lijntjes. Ontdek direct alle mogelijkheden hieronder!